4. 1. 2015

Kuřecí s čedarem a hořčicí


Tenhle recept je z hodně starého Apetitu. U nás se stal oblíbený jak pro jeho chuť, tak pro rychlou přípravu. Dělávám ho někdy s kremžskou hořčicí, jindy s hrubozrnnou - obě varianty jsou výborné.

Přísady

  • 3 kuřecí prsa
  • 110 g strouhaného čedaru
  • 1,5 lžíce kremžské hořčice (příp. hrubozrnné)
  • cca 3 lžíce mléka nebo smetany
  • sůl
  • pepř
  • vařená rýže k podávání
  • vařená brokolice k podávání

Postup

Kuřecí prsa trochu naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do pekáče. Pokryjeme je směsí, kterou si připravíme smícháním nastrouhaného sýra, hořčice a mléka. 

Pečeme asi 20 minut.

Jako přílohu podáváme rýži a povařenou brokolici.

Žádné komentáře:

Okomentovat