tag:blogger.com,1999:blog-6136522176968322210.post6702282132944524669..comments2023-10-22T11:47:02.489+02:00Comments on Co bude dobrého?: Český kváskový chlebaZuzka Hánováhttp://www.blogger.com/profile/01060253891430397011noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6136522176968322210.post-42072979394700903382019-12-16T12:44:57.836+01:002019-12-16T12:44:57.836+01:00Peču klasicky, u kynutého těsta obecně horkovzduch...Peču klasicky, u kynutého těsta obecně horkovzduch vynechávám, mohl by pečivo vysušovat. Je možné, celý plech se zbytkem vody z trouby při otevření dvířek rovnou vyndat.<br />Hezký den.<br />ZuzkaZuzka Hánováhttps://www.blogger.com/profile/01060253891430397011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6136522176968322210.post-29045523527438488002019-12-15T18:57:20.444+01:002019-12-15T18:57:20.444+01:00Pečete prosím na horkovzduch? Co když mi zbyde ješ...Pečete prosím na horkovzduch? Co když mi zbyde ještě na plechu voda ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08158671422755241059noreply@blogger.com