2. 2. 2016

Krůtí roláda se špenátem


Inspiraci pro tenhle recept jsem našla v Albert magazínu. Pokud jste měli z masových rolád vždy respekt jako já, doporučuji vyzkoušet tenhle recept. Určitě budete překvapení, že to nedá tolik práce a sklidíte u svých strávníků úspěch :-)

Přísady

  • cca 600 g krůtích prsou
  • sůl
  • pepř
  • koření na grilované kuře bez glutamátu
  • dijonská hořčice na pomazání
  • 1/2 balení špenátu
  • 4 stroužky česneku
  • 1 mozzarela
  • hrst sušených rajčat
  • olivový olej na potření

Postup

Z krůtích prsou uděláme plát, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. 

Špenát spaříme horkou vodou a vyždímeme ho. Špenát rozložíme na maso, prolisujeme na něj rovnoměrně česnek, poklademe plátky mozzarely a sušenými rajčaty (špenát jsem už nesolila, rajčata byla slaná dost). 

Maso stočíme do rolády, posypeme grilovacím kořením a potřeme olejem. Podlijeme trochou vody a v troubě předehřáté na 180 stupňů pečeme asi 3/4 až hodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat